fbpx
Generic filters
Exact matches only

Radiator Electric Taurus Romania

Carcasa este realizata din cărămizi de teracota. Radiator echipat cu suport pe podea, eficiență maximă la dimensiuni mici. Greutate 40kg. Culoare Terra Naturale.

Pentru dimensiuni si caracterisitici de produs consultați Fisa Tehnica.

Radiator echipat cu suport pe podea, eficienta maxima la dimensiuni mici. Instalare simpla, este suficienta o simpla priza electrica cu tensiune adecvata. Controler electronic sau întrerupător On/Off. Nu necesita mentenanță.

Carcasa este realizata din cărămizi de teracota, cunoscute pentru capacitatea termica ridicata, cu fibra de carbon în interior, emană căldură plăcută și intensă. Acest material, cu o eficiență ridicată a emisiei de căldură și a inerției termice, permite o încălzire de calitate, tipica produselor naturale.

Radiatorul este echipat cu o sonda de temperatura și o unitate electronica de control care, reglează automat și menține temperatura dorită, în intervale orare, pentru eficientizarea încălzirii și obținerea unui ambient confortabil.

CARACTERISTICI:

• Radiator echipat cu suport pe podea, eficienta maxima la dimensiuni mici 

• Instalare simpla, este suficienta o simpla priza electrica cu tensiune adecvata. 

• Controler electronic sau intrerupator On/Off. 

• Nu necesita conducte hidraulice. 

• Nu necesita mentenanta. 

• Eficienta maxima. 

• Caldura distribuita uniform. 

• Fara emisii poluante.

• Fara emisii de CO2

NU PRODUCE EMISII ELECTROMAGNETICE PERICULOASE

CARCASA:

Este realizata din caramizi de teracota, cunoscute pentru capacitatea termica ridicata, cu fibra de carbon in interior, emana caldura placuta si intensa. Acest material, cu o eficienta ridicata a emisiei de caldura si a inertiei termice, permite o incalzire de calitate, tipica produselor naturale.

FIBRA DE CARBON:

Fibra de carbon este flexibila, nu se oxideaza, nu produce emisii electromagnetice periculoase in timpul fluxului de energie electrica, nu isi modifica dimensiunile in timpul variatiilor de temperatura si nu isi modifica rezistenta ohmica. Nu se uzeaza si nu necesita mentenanta. Datorita rezistivitatii mari a fibrei de carbon, generarea energiei termice se face rapid si eficient, permitand economii importante de energie electrica. 

CONTROLUL TEMPERATURII:

Radiatorul este echipat cu o sonda de temperatura si o unitate electronica de control care reactioneaza in mod automat si mentine temperatura dorita, in intervale orare, pentru eficientizarea incalzirii si obtinerea unui ambient confortabil.Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *