fbpx
Generic filters
Exact matches only

Covor Electric Incalzire Pardoseala

Covor încălzitor are intensitate reglabila, creând zone confortabile în locuri dificil de încălzit. 

Acest covor încălzitor este conceput pentru a induce rapid senzația de căldura la picioare. Podeaua rece este izolata termic, iar picioarele sunt încălzite plăcut. Covorul Easy poate fi utilizat în ambiante unde temperatura la nivelul podelei este mai mică decât temperatura la nivelul înălțimii umane.

Covorul încălzitor Easy este foarte stabil datorită suprafeței inferioare anti-derapaj, trebuie amplasat pe podea, sub picioarele unei persoane, se încălzește rapid, oferind un randament constant. Produsul ajunge la temperatura optimă în câteva minute și o menține atâta timp cât este necesar. Produsul are o temperatură de funcționare maximă de 30/35°C. Ea produce o căldură sănătoasă în zona picioarelor datorită undelor infraroșii.

FIBRA DE CARBON

Fibra de carbon este flexibila, nu se oxidează, nu produce emisii electromagnetice periculoase în timpul fluxului de energie electrica, nu își modifica dimensiunile în timpul variațiilor de temperatura și nu își modifica rezistenta ohmica.
Nu se uzează și nu necesită mentenanță. Datorită rezistivității mari a fibrei de carbon, generarea energiei termice se face rapid și eficient, permițând economii importante de energie electrica.

DOMENIUL DE APLICARE

Acest covor încalzitor este conceput pentru a induce rapid senzația de caldura la picioare. Podeaua rece este izolata termic, iar picioarele sunt încălzite plăcut. Covorul Easy poate fi utilizat în ambiante unde temperatura la nivelul podelei este mai mică decât temperatura la nivelul înălțimii umane. 

NU PRODUCE EMISII ELECTROMAGNETICE PERICULOASE 

CARACTERISTICI FUNCTIONALE

Covorul încălzitor Easy este foarte stabil datorită suprafeței inferioare anti-derapaj, trebuie amplasat pe podea, sub picioarele unei persoane, se încălzește rapid, oferind un randament constant. Produsul ajunge la temperatura optimă în cateva minute și o menține atâta timp cât este necesar. Produsul are o temperatură de funcționare maximă de 30/35°C. Ea produce o căldură sănătoasă în zona picioarelor datorită undelor infraroșii. 

FIBRA DE CARBON

Fibra de carbon este flexibila, nu se oxideaza, nu produce emisii electromagnetice periculoase in timpul fluxului de energie electrica, nu isi modifica dimensiunile în timpul variatiilor de temperatura si nu isi modifica rezistenta ohmica. Nu se uzeaza si nu necesită mentenanta. Datorita rezistivitatii mari a fibrei de carbon, generarea energiei termice se face rapid si eficient, permitand economii importante de energie electrica. 

CONTROLUL TEMPERATURII

Termostat pentru o temperatură maximă de 30/35°C 

STRATIFICARE

Stratificare începând cu partea exterioara: 

• Mocheta. 

• Rezistente din fibra de carbon. 

• Strat de izolare de 5,00 mm. 

• Parte inferioară anti-derapaj. 

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *